Vannak betegségek, melyek mindkét nemet érintik

Léteznek olyan betegségek melyek specifikusak a különböző nemekre nézve, de léteznek olyanok is, melyek nem válogatnak.

Ide lehetne sorolni például a porckorongsérv problémáját is, hiszen az egyaránt előfordulhat férfiaknál és nőknél is. Szóval ez nem csak a női egészség témája, hanem a férfiaké is.

Az én családom a legjobb példa erre, hiszen nekem és a feleségemnek is hasonló gondjai vannak sajnos. Ez bizony nagyon fájdalmas tud lenni, és néha azon kapom magam, hogy nem tudom milyen pózban is kéne aludni, hogy ne érezzem a hasogatást.

Végül a feleségemmel úgy döntöttünk, hogy ebből elég, és keresni kell egy olyan gyógytornászt, aki tudna segíteni rajtunk. A feleségem és én is elkezdtünk kutakodni, és végül így találtunk rá a Porckorongsérv konzervatív kezelése | Therapy4U stábjára.

Itt mindenki a csúcsot képviseli a saját szakterületén, de egy kis olvasás árán erről Ti magatok is meggyőződhettek, hiszen a weboldalon ott vannak a dolgozók is, akiknek a bemutatkozó szövegét is elolvashatjátok. Érződik belőlük, hogy ők tényleg szeretik a munkájukat. Itt egyébként még az is látható, hogy ki mikor dolgozik, ami szerintem egy nagyon praktikus funkció.

A feleségemet és engem is meggyőzött a weboldal, ezért úgy határoztunk, hogy mindketten időpontot foglalunk.

Amit tudni kell még, hogy itt többféle kezelést is alkalmaznak, és mindig a pácienstől függ, hogy melyeket alkalmazzák. Az én kezelésem egy kicsit eltért a feleségemétől, de egyvalami közös a történetünkben: a fájdalom megszűnése és a felépülés.

A Porckorongsérv konzervatív kezelése | Therapy4U szakértőinek hála olyan eljárásokban részesültünk, melyek gyorsan és hatásosan működtek. Szinte az egész testem újjáépült, és ezt a kedvesem is elmondatja magáról.

Egy olyan gerincterápiás központot kerestek, ahol kimagasló kezelésben, szakértelemben és figyelemben részesültök? Nos, itt biztosan megkapjátok ezeket!

A dolgotok nem is lehetne egyszerűbb: a weboldalon keressétek meg az online jelentkezés lehetőségét, ahol csak néhány adatnak a megadása szükséges. Ezután rövidesen kezdetét veheti a ti kezelésetek is!