Tippek a klímákkal kapcsolatban is

Nagyon örülök annak, hogy most, amikor már a lányom is kamaszodik, egyre több edukációs tartalom és forrás érhető el az ő korosztálya számára is a női léttel összefüggő kihívások, női egészség és a többi ilyen témában. Egyrészt ez nekünk, szülőknek is segítség, hogy hogyan közelíthetünk az esetlegesen érzékeny témákhoz, másrészt mi is mindig tudunk valami újat tanulni, újdonsággal találkozni, szóval nagyon is üdvözlöm, hogy ez már másképpen megy, mint a mi időnkben. Szinte teljes bizonyossággal tudom azt mondani, hogy ha a mi időnkben valaki nem tudott ezekről a témákról az anyukájával, nagymamájával, nővérével vagy bármilyen idősebb nőrokonával beszélgetni, akkor megette a fene a dolgot. Mondjuk az sem volt sokkal jobb, ha ugyan tudott róla beszélgetni, de szégyenérzettel, tabusítással találkozott, esetleg olyan intelmekkel, amelyek nem épp a jó irányba vitték a hozzáállását az ember lányának. Még én is felfedeztem magamon, hogy anyuéktól akarva-akaratlan is „eltanultam” olyan rossz beidegződéseket, amiket meg kellett dolgoznom, ha nem akartam átadni a lányomnak. Mondjuk szerintem az is nagyon sokat számít, hogy látja azt, hogyan beszélünk és viselkedünk az apjával, és hogy mennyire természetes dolognak tekintünk mindent, ami a testi-lelki működésünk velejárója – nos, anyósom a mai napig nem így gondolkodik, és próbálja tömni a gyerek fejét, miről „illik” és „nem illik” beszélni nőként a családban férfiak előtt, vagy pláne megkérni őket, hogy szaladjanak el a boltba bármi, kizárólag nőként használatos holmiért, mint mondjuk a betét. Nos, a mi családunkban ez nem így megy, és emiatt fő is a mama feje eleget, de annyi baj legyen.

A másik dolog, amire érzékeny vagyok, hogy alapvetően sokkal több dolgot próbálnak – és valljuk be, sokszor tudnak is – eladni nekünk, nőknek, akár az egészséggel kapcsolatban is, ennek pedig jelentős költségei vannak – ez az ún. „pink tax”.

Ahol viszont transzparens kommunikáció vár, bármilyen nemű és korú legyél is, az a Paco Haus. A gree klima 5.2 kapcsán kerültem az oldalukra először, ugyanis kisebb kutatómunka sem kellett hozzá, és egyből fel is dobta a site-ot a kereső – utólag most már azt mondom, az én nagy szerencsémre. Ugyanis a Paco Haus nem csupán klímákkal foglalkozik, hanem minden olyan kiváló termék forgalmazásával, valamint azok telepítésével, amelyek az otthonunk megfelelő hőmérsékletének megtartásához hozzájárulnak. Így bőven akad a kínálatukban a klímaberendezések mellett hőszivattyú és különböző fűtési megoldások is (vagy tudjuk le a klímával a fűtést is, és egyből meg van oldva a dolog…) – egyszóval bőven van náluk miből válogatni. Így nem is kérdés, hogy a többi menüpontot is érdemes megismerni, nem kizárólag a termékekért, mert sok hasznos információt is megosztanak a látogatókkal, és megannyi kiegészítőt is találhatunk náluk. Engem lenyűgözött a kínálat és nem utolsósorban a site felépítése is.

Először is rég találkoztam ilyen kompakt kis weboldallal. Semmi fölösleges flancolás nincs rajta, mégis szakmai tartalommal van tele, de olyan elrendezéssel, hogy nem szédül bele az ember, mire elolvassa a nagy részét. Szóval alapvetően kifejezetten felhasználóbarát a site, könnyű kiigazodni rajta még olyannak is, aki nem olyan járatos a gree klima 5.2 és a többi masina világában. Én legalábbis azt éreztem, hogy bőven el vagyok látva annyi mankóval és infóval, hogy egyedül is boldogulok, szóval az online élmény semmiben nem szenvedett csorbát egy személyes látogatóhoz képest, sőt. Nekem így sokkal kényelmesebb és egyszerűbb is volt, mert több részletben tudtam végignézni a kínálatot, nem kellett sietnem sehova, nem kötött nyitvatartás vagy bármi ilyesmi. Annak viszont, aki mégis ragaszkodna a személyes látogatáshoz, van egy igazán jó hírem: a Paco Haus még bemutatóteremmel is rendelkezik, így akinek ez a megoldás a kényelmesebb, az bátran felkeresheti őket személyesen is. Én azért online is megtaláltam mindent a gree klima 5.2 kapcsán, mit tudni szerettem volna, ráadásul így országosan elérnek mindenkihez, szemben a fizikai helyszín megközelíthetőségével. Szóval hiába csak a klíma miatt kezdtem el nézelődni, végül az oldalon ragadtam és a többi termékkategóriát is átnéztem, közben pedig sokat tanultam és okosodtam. Persze online válogatás közben is felvehetjük már a kapcsolatot a szakembereikkel, ha szeretnénk, ehhez pedig minden elérhetőséget megtalálunk az oldalon belül, így ha az e-mail a szimpatikusabb, vagy ha a telefon, akkor is fel tudjuk keresni őket. Másrészt pedig egyértelműen árad a szakértelem az oldalból, azaz hogy tényleg olyan arcok vannak a Paco Haus név mögött, akik tudják, mit csinálnak, mégis megőrizték ügyfélközpontú és korrekt hozzáállásukat az évek során, és nem szálltak el az árak tekintetében sem. Számukra láthatóan nagyon fontos, ha nem a legfontosabb a vásárlók elégedettsége, ehhez pedig minden segítséget igyekeznek megadni.

gree klima 5.2

Remélem, hogy a Paco Haus nekem is segít majd a végső döntés meghozatalában jövő hónapban, ugyanis akkorra időzítettem a klíma beszerzését. Addig is feliratkoztam a hírlevélre, hogy ne maradjak le a hírekről és újdonságokról a Paco Haus táján, és remélem, hogy ki tudok fogni egy jó akciót, ugyanis az is nem ritkán van az oldalon.

Mivel tudom, hogy ez egy olyan nagyobb beruházás, amelyet mindenki alaposan megfontol és körbejár, ezért mindenképpen szerettem volna megosztani a pozitív benyomásaimat a pacohaus.hu-ról, bízva abban, hogy ez többeknek a segítségére lesz, esetleg pont én leszek az, akinek a segítségével megismerik ezt a céget. Szerintem az áraik is nagyon kedvezőek ahhoz képest, hogy nem kizárólag egy terméket kapunk velük együtt, hanem egy komplett szolgáltatást, ráadásul az nagyon becsülendő – egy igazán szép világban ez lenne az alap –, hogy ilyen transzparensen kommunikálnak az oldalukon az árak tekintetében is. Ráadásul a garanciával kapcsolatban is segítettek megvilágosodni, így most már tudom, hogy mire érdemes készülnöm és mire számíthatok, ha bármi meghibásodás miatt esetleg szükségem lenne a garancia érvényesítésére. És persze már azt is tudom, hogy miért jár hatalmas előnnyel az, ha a Paco Haus-tól vásárlunk és az ő szolgáltatásaikat vesszük igénybe. Így szívből tudom ajánlani mindenkinek ezt az igazán szakmai és türelmes hozzáállással rendelkező csapatot, mert biztosan arra fognak törekedni, hogy a lehető legjobb megoldás szülessen meg, nem mellesleg személyre szabva. Kattintsatok bátran a weboldalra, és csekkoljátok le a termékeket és a szolgáltatásuk részleteit is!