Nőként szerencsét próbálni saját cég alapításával, sima ügy!

Nem vagyok hajlandó elfogadni bármilyen kritikát ennek a potenciális sikerességével kapcsolatban. Nagyon régóta küzdök, hogy erőnlétben lepipáljam a férfi kollégákat, és ez is sikerült mára. Egy jó ideje az egészségtudatosság, és a megfelelően betartott edzésmódszerek segítségével ilyesmiben is célt értem, maximálisan.

Most, kilépve a korábbi cégemtől, annak tevékenységének egy szakágában önállóan is szerencsét próbálok, úgy döntöttem. Egy komoly segítőm van csak kezdettől: szekhelypartner.hu! A kedvező cégalapítás árak, a nekik köszönhetően könnyen megugorható cégalapítási fázisok, és a kiváló székhelyszolgáltatásuk mind hozzájárultak, hogy az első lépéseken most is hamar túl legyek, sikerrel.

cégalapítás árak

Már kezdetektől, az elméleti fázisban is sokat segítettek, a leírásaikkal is például. Megnyugtattak, hogy kft-ből is létezik egyszemélyes forma, az ajánlásuk szerint kerestem könyvelőt, ilyesmiket, nagyon megnyugtató volt végig, hogy pontról pontra végig tudtam venni, hogyan vágjak bele.

És a cégalapítás árak mellett velük sokat spóroltam azzal, hogy az alapításhoz ők biztosítottak nekem bejelentett székhelycímet is. Ezt a szolgáltatást azóta sem mondtam fel, mert vállalnak postakezelést, és hasonlókat. Egyszer volt csak példa, és szükség rá, de tárgyalót is igénybe tudtam venni náluk.

Általában mindent lehetett intézni telefonon is, online bonyolítottam továbbá egy rakás dolgot, a személyes találkozók minimalizálása mellett. De pár személyes okmány, és velük mindig minden megy, mint a karikacsapás. Van cégmódosítási lehetőség is a szekhelypartner.hu csapatával, mindenben segítenek, ami a céges bürokráciához tartozik. Mert a bürokratikus ügyintézés nagyon sok felesleges macera (lenne), de a “székhelybérlés” is olyan volt, ami megspórolt egy nagy lélegzetvételnyi ügyintéznivalót. És tényleg, a cégalapítás árak is kedvezőek. Velük vágtam bele, ők sikerem egyik kulcsa!