Női egészség propagálása – minőségi meghívókkal

Egy kis faluban élek a családommal. Ez a kis település igazán összetartó és elmondhatom, hogy nagyon nemes lelkű emberek közössége. Mivel rendezvényszervező vagyok, én különféle programok szervezésével szoktam meglepni a község lakóit, kifejezve feléjük a szeretetemet. Persze nem koncerteket szoktam a lakhelyemre leszervezni, hanem olyan szakembereket szoktam előadásra hívni, akiknek a témái érdeklik a helyieket is.

Ilyen téma például, ami a helyi közösség érdeklődésére számot tarthat, a női egészség témaköre. Engem is erőteljesen foglalkoztat ez, és mondanom sem kell, hogy a faluban élő hölgyek többségét is érdekli. Ezért összeszedtem a bátorságomat, és úgy döntöttem, hogy a pár kilométerre található megyei kórházból meghívok a női egészségügy területével foglalkozó pár szakembert – nőgyógyászt, onkológust, dietetikust. Nagy örömömre ezek a kiváló szakemberek elfogadták a meghívásomat. Úgy érzem, hogy fantasztikus programnak nézünk elébe. A nívós programhoz épp ezért szeretnék olyan meghívókat nyomtatni, amik illenek az esemény színvonalához!

Természetesen ez azt jelenti, hogy nem az én ezeréves, elmosódott színekkel működő nyomtatómmal szándékozom kinyomtatni a meghívókat. De akkor hol történjen a meghívók nyomtatása?…

Egy kedves ismerősöm a Color Nyomdát ajánlotta nekem, mint teljesen megbízható és magas színvonalon működő nyomdát. A honlapjukra látogatva erről aztán magam is meggyőződhettem. Sőt, úgy tapasztaltam, hogy a meghívók nyomtatása csak a jéghegy csúcsa. Ezt annak fényében mondom, miután nagyjából átnéztem, hogy milyen nyomdaipari termékeket képes a Color Nyomda előállítani.

A nyomda weboldalán körültekintő, minden részletre kiterjedő tájékoztatást találtam az anyagok helyes leadásával kapcsolatban – így külön a képekről és az illusztrációkról, valamint a betű készletek, fontok használatáról is. Ezen kívül ahhoz, hogy a színek is úgy mutassanak, nézzenek ki a kész anyagon, ahogy azt mi elképzeltük – egy külön útmutatóval szolgálnak ezzel kapcsolatban is. Emellett az UV lakk, stanc, bieg és prég formákról is áttekintést adnak.

A nyomdaipari termékek kivitelezésénél a nyomtatáson kívül roppant jelentőséggel bír a vágás is, amely az egész termék kivitelét meghatározza. Ezért a helyes méretezésre, a kifutó és egyéb nyomdai paraméterek méretezésének pontos meghatározására is útmutatót adnak a meghívók nyomtatásának részletei mellett, illetve között.

Ezen instrukciókon túlmenően – amennyiben egy ügyfél a nyomdától kéri a szöveg tördelését is, akkor pontos leírást kérnek az elhelyezendő grafikai elemekről, logókról, illusztrációkról, valamint a betűkészletről, mely a végeredmény esztétikáját nagymértékben befolyásoló tényező.

És még arra is találunk leírást, hogy az általunk elképzelt nyomdai fájlokat hogyan juttassuk el a nyomdához. Ez történhet személyesen, a budaörsi telephelyen – egy merevlemez vagy usb meghajtó átadásával, valamint a nyomda e-mail címére való megküldéssel is. Ezzel kapcsolatban tanácsokat olvashatunk arra vonatkozóan, hogy nagyméretű anyagok esetében milyen adathordozót, illetve file küldő rendszert praktikus használnunk. A Color Nyomda jelmondata: minőségi nyomtatás – rövid határidőn belül, legyen szó kis tételről, vagy nagy tételről. Vérbeli profiként a Color Nyomdának minden megrendelés ugyanúgy számít!

Tulajdonképpen a rendezvényszervezésben az én irányelvem is ugyanez. Nem a megrendelő személye, vagy a rendelés nagysága a mérvadó, mert minden egyes megrendelés ugyanúgy fontos. Ezek után úgy érzem, hogy a Color Nyomda minőségi munkája és hozzáállása révén a meghívók nyomtatása megfelelő helyre kerül.