Női egészség és új gumiabroncsok? Van összefüggés!

Amikor harmadik gyermekünket vártuk, és hivatalosan is nagycsalád lettünk, az bizony számos kérdést felvetett. A terhesség nyugalomban telt, majd kicsattantam az egészségtől. Semmi problémám, rosszullétem nem volt, jókedvű voltam, a család is izgatottan várta legifjabb tagját. Nekünk, mint régi-új szülőknek, örömünk természetesen maradéktalan volt, de azért mindkettőnkek eszébe jutott, hogy nem-e fogjuk kinőni a házunkat vagy lesz -e szükség új autóra.

Házat nem, de autót cseréltünk, nagyon klassznak találtam a frissen vásárolt tágas, hétüléses családi kocsit. Jó áron jutottunk hozzá és reméltük, hogy az érkező kisbaba mellett szintén sokáig családunk tagjának tudhatjuk majd. Az autót használtan szereztük be, és láttuk, hogy mindenképpen szükség van új gumiszettekre télire, és nyárira is. Nem voltunk kétségbeesve, hiszen van egy bevált hely, ahol mindig  be szoktuk szerezni ezeket. Ez nem más, mint a https://gumidiszkont.hu oldalon található gumiabroncs webáruház.

Ők, egy majdnem 20 év tapasztalatával rendelkező vállalkozás, akik gumiabroncs szereléssel és kereskedelemmel foglalkoznak. Mi többször vásároltunk már náluk és még soha nem okoztak csalódást. Rendkívül széles, többtízezres készlettel, alacsony árakkal, gördülékeny ügyintézéssel dolgoznak. Számomra ezek mind nagyon fontos tényezők, és ezért is van az hogy hamar törzsvásárlójukká váltam.

Olyan márkák találatóak itt meg, mint például Pirelli, Hankook, Goodyear, Nexen, Toyo, vagy Kontinental természetesen nyári és téli kivitelben is. A főoldalon már rögtön használhatjuk az abroncskeresőt. Ezt azért szeretem, mert meggyorsítja a megfelelő abroncsok kiválasztását. Csak meg kell adnunk a keresett gumi méreteit, a márkát, az évszakot, majd kiválasztani a sebesség és a terhelési indexet. A keresés gomb megnyomása után máris böngészhetünk a találatok között.

Ha egyes adatokkal vagy számokkal nem vagyunk tisztában nem kell kétségbe esni, hiszen segítségként sok írást találunk az oldalon, ami ezzel kapcsolatosan nyújt információkat. Ha sikerült kiválasztani az abroncsokat, pár kattintással le is adhatjuk megrendelésünket. Ilyenkor az adott termék a nevünkben lefoglalásra kerül. Viszont arra figyelni kell, hogy egy héten belül nem jelentkezünk a gumikért vagy nem kértünk kiszállítást, akkor foglalásunk érvényét veszti.

Ha olyan gumiszettet választottunk ki, amely jelenleg éppen nincs készleten, hagyjuk meg a telefonszámunkat az ügyfélszolgálatnak. Ők rövid időn belül fel fogják velünk venni a kapcsolatot, hogy megbeszéljük a lehetőségeket.

Ha éppen nincs szezon, ami a gumisoknál márciustól májusig és októbertől decemberig tart, akkor nagyon rövid a szállítási idő. Akár már másnap hozhatják a megrendelt abroncsokat, ha rendelésünket 12 előtt adtuk le. Ha utána, a szállítás akkor is csak 2 munkanap. Szezonban a nagyobb túlterheltség miatt 4-5 munkanap a szállítási határidő.

A kiválasztott gumikért elmehetünk személyesen a miskolci telephelyre. Ha ez nem kézenfekvő megoldás, akkor rendelésünket kiszállíttathatjuk a GLS futárjával, vagy a Magyar Posta kézbesítőjével is. A számlát kártyával vagy készpénzzel is lehet rendezni. Érdemes még a csomag átvétele előtt megbizonyosodni arról, hogy nincs e sérülés rajta és hogy a várt méretű és típusú abroncsot kézbesítették -e. Ha nem, érdemes felkeresni az ügyfélszolgálatot, akik emailen és telefonon is elérhetőek. Gyors és pontos a kiszolgálás, udvarias a hangvétel és gördülékeny a probléma megoldás. Mindezt saját tapasztalatból mondom.

Ha valamelyik ismerősöm gumiabroncsot szeretne vásárolni, azonnal elküldöm neki a https://gumidiszkont.hu linket. Már csak azért is, mert nekünk nagyon bevált és szeretném, ha az ismerőseim is éppen ilyen elégedettek lennének az autógumivásárlás kapcsán, mit mi is.