Kecsesség, bicikliről visszaköszönő női elegancia

Az autózás olyan klasszikus “macsósnak” elkönyvelt dolog volt, főleg addig, amíg meg nem jelentek a régieknél sokkal funkcionálisabb városi kisautók például. Nem így van? Ti nem így emlékeztek? Rossz, buta sztereotípia volt szerintem, hogy a vezetés az olyan férfias, meg minden autóversenyző férfi – de sajnos élt ez a toposz. Az én kedvesem mondjuk egészségszempontból is előnyben részesítette mindig a kerékpározást, vagy mondjuk az elektromos hajtás nélküli rollereket. Pedig amúgy jól is vezet.

Ő az a nő az életemben, akit a legkevesebbszer láttam orvoshoz járni! De, amikor összesűrűsödtek nála a dolgok, mert vezetői pozícióba került egy cégnél, akkor bejött a képbe az elektromos kerékpár. Hogy a kerékpár azért maradjon, de legyen könnyebb vele jönni-menni. Oké, kocsija is van persze, de a motorbolt.co.hu megtalálása óta ő is amolyan “elektromosság-szerelmes” a közlekedésben. És a kedvence tényleg egy elektromos kerékpár, amit innen rendelt. (Az előbb említett helyről.)

A bicikli szerintem elegáns is tud lenni, és amiket a Motorbolt árul, azok mindig nagyon korszerű darabok, így divatosak egyben. Én itt, náluk csodálkoztam rá először, hogy különböző gyártók mennyire különböző benyomást keltő dolgokat sugároznak a termékeikkel ilyen téren. A formaterv persze lehetőség a képzelet szárnyalására, ez evidens… De, ha már a divatot említettem…. Én ebben a webshopban találtam a legcoolabb motoros ruhákat is. Igen, ők egy csomó dologban toppon vannak. A Roleff márkakategóriájukon belül például külön van őszi-téli, és tavaszi-nyári kesztyűkínálat, hogy csak egy apróra leszűkített termékcsoportot említsek. És akkor szeretném leszögezni, hogy funkcionalitásában mindegyik kiváló. Ahogy ez elmondható a Motorbolt összes termékéről, de nem elég hasznosnak lennie valaminek, ők beszereznek kellő fajtát ahhoz, hogy hozzánk illőt választhassunk.

És, hogy még mindig az “életérzésről” beszéljek. Vannak fiú és lány, ezen elemeket nagyon hangsúlyosan kiemelő gyerekbiciklik is. Nem csak színben, szintén dizájnban egyaránt. Melyik gyermek ne örülne egy biciklinek szülinapjára mondjuk? De itt aztán kiválaszthatjuk azt a darabot, aminek a kinézete végképp elrabolhatja a szívüket. A választékot nem lehet eleget dicsérni ebben a webshopban. És az elektromos kerékpár tehát csak a csúcsa az itteni biciklis világnak. Egészen kis korban elkezdheti a gyerkőc: lábbal hajthatós műanyag bringa, hercegnős csengő, mintás gyerekkesztyű. Utóbbiból pl. ujj nélküli, hogy könnyebb legyen a bringázás, stb.

A családosok igényei mellett tovább haladva: gyermekülés az autóba, láthatósági gyermekmellény. Ilyesmiket is rendelhetünk. Ha hagyunk lenyílni egy nagy termékkategóriát, számos kisebbet találunk alatta, egészen logikusan csokrokba szedve. Ha van kisfiú, vagy kislány a családban, neki is rendelhetünk mindent, ami nagyszerű lehetőség, mert gondoljunk csak bele: megszeretni ebben a korban a biciklizést egy életre szóló ajándék lehet. Nekem kicsit félrement a dolog… Az, hogy felnőttként kellett szemléletváltásra ösztönöznöm saját magamat. Ez rettenetes. És mennyi évet elpazaroltam, amely évek alatt csak rongáltam az egészségemet, a derekamat, és aztán kerestem a plusz módokat, hogy mozoghassak valamit és nem használtam ki a napközbeni, közlekedésre szánt időt egyben erre is…

Szóval a bringában benne van minden: a korszerűség, a divat, az egészségmegőrzés, a modernitás és a technológiai fejlettség is már. Utóbbi főleg az elektromos kerékpárral jött el, de akkor már nyissunk az elektromos roller irányába is például! Minderre ott van a motorbolt.co.hu!

elektromos kerékpár