Fotóbox lehet a lelki béke egyik kulcsfontosságú eleme az esküvőn

Tudnék pár dolgot mondani, ami nagyon-nagy fontossággal bírhat, ha eljön az idő. Egy esküvőnél nincs kecmec, mert minden egyes ponton kirobbanhat a világháború, vagy eltörhet a mécses, hogyha a menyasszony már az idegein táncol, a táncparkett helyett. A női egészség számos összetevővel bír, ami egy esküvő szervezése esetén még több fontos elemet tartalmazhat. Minél közelebb kerül a nagy dátum, a női lelki állapot és idegi egészség egyre kuszábbá válik, kivéve, hogyha mindennel sikerül előkészülni úgy, hogy az utolsó napokban már tényleg csak a lényeggel kelljen foglalkozni: a lelki előkészületekkel. A minden alatt pedig azt értem, hogy mondjuk a Fotóbox is legyen már elintézve előre.

Ha már itt tartunk, elmesélem, hogy én a selfiegep.hu-val állapodtam meg a Fotóboxok ügyében. Mivel Budapesten lesz az esküvőnk, ezért azt gondoltuk, hogy érdemes ottani szolgáltatókat keresni és így találtam ezt a fotóautomatás céget, akik kedvező áron jönnek házhoz – mármint helyszínre. Mi a 8 órás csomagra fizettünk elő, mert szerettünk volna elég időt hagyni arra, hogy mindenki kellő mennyiségű képet csinálhasson magáról magának és magáról nekünk. Mert ugye ennek egyrészről az lenne az értelme, hogy megteljen a vendégkönyv olyan mókás felvételekkel, amiket aztán mindenki széles vigyorral nézegetek 10-20 év múlva is. Szerintem ez nagyon fontos, én ezen nagyon jól mulatnék azt gondolom.

Másrészt persze az is az értelme a Fotóbox opciónak, hogy mindenki haza is vihessen magával ilyen fotókat, hogy a saját fotóalbumukban is megmaradhasson emlékként, vagy akár még a polcra is előkerülhessen. Én nagyon örülnék neki, hogyha a barátainknak kivétel nélkül ott vigyorognánk a polcukon és mindenkinek egy szép ajándék maradhatna a fotóbox által készített fotó.

De ha valaki úgy érzi, hogy kevesebb idő is elég lenne arra, hogy mindenkiről elkészüljön a tökéletes felvétel, akkor vannak rövidebb időt is magában foglaló csomagok. Van egyszer 4 órás csomag és van 6 órás is. Mindegyik elég lehet a násznépnek, de szerintem attól függ, hogy hány főt hívunk el a nagy napra és milyen összetételű a társaság.

Árban is megfizethető mindegyik opció, tulajdonképpen 20 ezer forint különbség van közöttük és ezért nincs olyan egetverő díja annak, hogyha valaki mégis a hosszabb időtartamot keresse. Szóval, ha egy korrekt budapesti Fotóbox szolgáltatót kerestek, aki príma felvételeket készít minden mókás pillanatról, akkor a selfiegep.hu weboldala jó kiinduló pont lehet!