Fél rész egészség, fél rész vidámság: ezektől sugárzok minden nap

Nagyon fontos, hogy odafigyeljünk testünk működésére, és jól érezzük magunkat a bőrünkben. De, vallom, hogy meg kell találni a vidámságot is a mindennapokban, mert az nem csak a közérzeten javít, hanem a “biológiát” is segíti eleve sakkban tartani. Minden nap egy kis nevetés, kedvességünk sugárzása mások irányába, és ha ez utóbbi még viszonzásra is talál… Szerintem így tehetjük meg a legtöbbet, hogy megmaradjunk kívül-belül egészségesnek.

Van egy speckó módszerem arra, hogy mosolyt csaljak minden nap mások arcára, és nagyon jó, mikor ezt viszonozzák! Jobban állnak hozzám a kollégák a kifejezetten fiatalos lendületű munkahelyemen, mióta a megjelenésemmel gyakran derítek másokat jókedvre. Egyedi póló tervezés – jó móka, főleg, ha az ember folyamatosan reflektál vele a munkahelyi dolgokra, és a lolmarkt.hu minden jó öltet megvalósításához hozzáteszi a maga részét. Ott szoktam ezeket megvalósítani.

Ez egy olyan bolt, ami nem csak egyedi póló tervezés terén, hanem vicces, mémesült dolgok ruházatunkon való megjelenítése szempontjából is a legjobb kis műhely. Mémesedni pedig bármi tud. A popkultúra ismert dolgain túl, ismétlem, a munkahelyi dolgok is. Ha részei vagytok egy vidám, kicsattanó közösségnek, ahol mindenki ismeri és szereti egymást, akkor van egy csomó kis belsős viccetek, mondásotok. Én olykor rányomtatom ezeket a pólóimra a LOLmarktnál, olykor ajándékba adok ilyen dolgokat a munkatársaimnak – mondjuk a szülinapjukon. Vagy, ha tudom, hogy ezzel épp örömöt szereznék nekik, mert szükségük van rá. Ilyenkor különleges alkalomra sincs szükség. Ha valakinek rossz kedve van, teszem azt, egy ilyen ajándék a kedvesség egy magasabb foka, amit gyakorolhatunk.

Tekintsetek körbe a lolmarkt.hu shopban, ha pedig gyorsan megvalósítanátok valamelyik ötleteteket, nézzetek be valamelyik boltjukba. Van nekik a Savoya Parkban, illetve a közelben Szigetszentmiklóson és Budaörsön is. Vidéki városokban is rájuk lehet találni sok-sok helyen. Nézzétek át a weboldaluk alján a felsorolást erről.

Kötények, férfi póló, pulóver, női póló, gyerek póló, fém bögre, vászontáska – és nézzétek át ezek közül is lehetőleg mindegyiket. Nem biztos, hogy le kell “gyártatni” egy hirtelen jött ötletet, mert azt tapasztaltam, gyakran gondolt már más is arra, amit mi kitaláltunk. Mire azt kitaláltuk… Ezért lehetséges, hogy van abban a témában, azzal a mémmel, vagy egyébbel már kész póló, pláne ha valami populáris dologról van szó, amit tényleg sokan szeretnek. Film, sorozat, zenék, videojátékok, sport, bármi ilyesmi… De azért mégis az egyedi póló tervezés a legjobb buli, szóval azt mondom, egyszer ki azt kell próbálni!