Egészségesebb mindennapok a Herbiovit segítségével

Nagyon szomorú abba még csak belegondolni is, nem hogy leírni, hogy mennyi barátnőmnek és nő, lány ismerősömnek vannak egészségügyi problémái. Én is érintett vagyok sajnos. Kevés olyat tudok mondani, akinek rendben van a hormonháztartása, pedig a családtervezésnél ez lenne az egyik alap… És akkor még a tipikus női gondokról nem is beszéltem, ami szintén ide kapcsolódik. A másik: minden mindennel összefügg. Amikor mindannyian azt hallgatjuk az orvosoktól, hogy csökkentsük a stresszt az életünkben, attól csak még jobban befeszülünk. Persze lehet pszichológushoz járni, jógázni, meditálni, a természetben lenni, nagy sétákat tenni, lelassulni, nemet mondani. De mint ahogy az előbb is írtam, minden kapcsolódik mindenhez. Örülni kell az apróbb javulásoknak, a lassú változásnak. Tudom, mennyien szeretnének gyermeket, és nehezen jön össze – de sokan csak annyira vágynak egyelőre, hogy legalább a ciklusuk rendben legyen kezdetnek. De sajnos nem hoz mindig eredményt, ha tudatosan élsz, odafigyelsz az életmódodra minden tekintetben. Nem lehet mindent megmagyarázni.

Na de nem akarok negatív lenni, mert sosem adom fel! Az is kifejezetten jellemző rám, hogy mindenhol a minőséget keresem. Néhány éve például nagyon nem mindegy már számomra, hogy milyen kozmetikumokat használok, próbálok ilyen téren is körültekintő lenni. A Herbiovit termékek nekem nagyon bejöttek! Hadd soroljam fel most néhány előnyüket a sok közül, hátha valaki számára hasznos lehet eme blogbejegyzés! Először is fontosnak tartom kiemelni, hogy natúrkozmetikumokról beszélünk. Aki hozzám hasonlóan tartózkodik a mesterséges illatanyagoktól és különféle adalékanyagoktól, az fellélegezhet. Ráadásul a termékek egytől egyig vegánok, azaz nem tartalmaznak állati eredetű anyagokat, emellett mindenféle állatkísérlettől mentesek. Ásványi olajokat és parabéneket sem tartalmaznak a termékek, amelyek fő elemei a gyógynövények és a különböző növényi csodaszerek, olajok. Így ezek a krémek igazán fenntartható, természetes és környezetbarát megoldást jelentenek akkor, ha egy speciális problémára keresel megoldást, vagy csak megadnád a mindennapi kényeztetést a bőrödnek. Nagyszerű választás lehet például az aloe zöld krém, a körömvirág krém és a fekete nadálytő krém is. Milyen problémára keresel megoldást? Mindazon felül, amit az adott különleges összetevők ígérnek, a bársonyosan puha bőr garantált. Már majdnem az összes krémjüket kipróbáltam, és egyik se nehezítette el a bőrömet, mindig könnyen beszívódtak és egyből érezni, hogy táplálja és nyugtatja a bőrt a készítmény. Otthon megvan a kis “kencés szekrényem”, ahová betáraztam a különféle krémekből, így ha egy sérülés történik vagy bármilyen egyéb probléma lép föl, amire megvan a “krémes gyógymód”, akkor szerencsére kapásból tudok miért nyúlni. Ezek általában a nagyobb, tégelyes kozmetikumok, de szerencsére majdnem mindegyikből van kompaktabb verzió is. Ezek tubusos formában a legtöbb női táskában elférnek, így útközben is velünk lehetnek ezek a kiváló készítmények. Nekem nagyon jól jött, amikor az ízületeimmel volt probléma, napjában többször is be tudtam kenni a karomat a krémmel, és mégsem kellett azt a nagy tégelyt magammal cipelnem. Az aloe zöld krém egyébként szerintem olyasmi, amit senkinek sem kell bemutatni, de ne tévesszen meg senkit, ha a Herbiovit aloe zöld krém valójában nem feltétlenül zöld! A lényeg az összetevőben rejlik ugyanis, ahogyan a többi készítményél is.

aloe zöld krém

Ha ajánlhatok még a krémeken felül mást is az oldalról, akkor a Delikát almenüben található termékeket szeretném kiemelni. Itt ízekben gazdag vegán fehérje szeletek és fagyasztva szárított gyümölcsös készítmények között válogathatunk. Utóbbi csemege tőzegáfonya (ami kifejezetten jó a női problémákra) és áfonya verzióban is kapható, én mindkettőt imádom. Ha valaki a krémek között válogat, érdemes egy-egy ilyen finomságot is bedobni a kosárba, ugyanis nagyon jól tudnak jönni egy rohanós nap során, ráadásul teljesen természetesek és egészségesek is.