Az egészségünkért túl sok mindenre kell figyelni?

Én például sosem vettem félvállról a dolgot, de sajnos ez nem úgy megy, hogy ha nagyon tudatosak és elővigyázatosak vagyunk, akkor megelőzéssel elérhetünk mindent… Van, ami eleve elrendelt, ezért több energiát foglal majd le életünk során a hatásainak a kivédése. Nekem például az bonyolította még inkább a már addig is nagyon nagy odafigyelést igénylő életmódomat, amikor rájöttem, hogy gluténérzékeny vagyok. Ezekkel nem tudunk mit csinálni… Akinek kijut néhány ilyen bonyolítás az életben, az sajnos így járt. 🙁 De, megoldás az persze van – csak nem szabad elbagatellizálni soha semmit.

Mert szerencsére mindig van, aki a segítségünkre siet. Itt van például egy közülük: Gluténmentes termékek | kínálat gluténérzékenyek számára | Netbiobolt. Kattintsatok bátran a linkre és egy olyan helyre fogtok kerülni (netbiobolt.hu), ahol nem csak a glutén-problémával terheltek találhatnak menedékre. Hanem az eleve az egészségükért keményen küzdők, a vitaminhiányosok, és a számos lehetséges ok miatt egészségesebben és tudatosabban táplálkozni vágyók is. A Gluténmentes termékek | kínálat gluténérzékenyek számára | Netbiobolt “rovat” már önmagában mutatja, hogy a választékkal és a minőségi termékekkel itt nem lesz baj! Az olyan különlegességek, mint a lenmagliszt gondoskodnak róla, hogy teljesen meg tudjuk reformálni ezzel a webshoppal a táplálkozásunkat. És az árfekvés ezen a helyen ugyanúgy segít ebben, mint a profi kiszolgálás, vagy az említett terméksokaság.

Miért emeltem ki pont egy ilyen terméket az előbb? A Nature Cookta lenmagliszt is a gluténmentes vonalon került a látókörömbe. És el kell mondjam, hogy ez a legjobb konyhai összetevő, amit innen vásárolok mindig, noha nincs is olyan termék a netbiobolt.hu-n, amit rendeltem már és ne lettem volna elégedett. Ez mégis kiemelkedik, pedig általánosan boldog vagyok mindentől, amit innen rendelek, tényleg. A kedvenc lenmaglisztemmel ropogósabbra sütöm azonban a dolgokat, bejön az ízvilága is, és a tápértéke szintúgy kiváló. Szóval nem csak a hatás jó, de sok élvezetet is ad a fogyasztása. Sütök belőle mindent, amit előtte sütöttem, amíg nem tudtam az érzékenységemről, és hagyományos lisztből készítettem azokat. Van egy olyan speciális tulajdonsága a lenmaglisztnek, hogy gyorsabban barnulnak a készítés során a dolgok. Nekem ez bejön, de persze arra felhívnám a figyelmet: a kísérletezés megtöri a sztenderdeket!

Amikor rendeltek valamit a netbiobolt.hu-ról valamilyen egészségmegőrzési szempontból, olvassátok el mindig, hogy mit kell tudni arról a termékről. Szerencsére nagyon korrektül mellékelnek a webshopban mindenhez leírást és eleve nagyon jól edukálnak. Nem vásárolnék olyan boltban, ami nem segít ilyen módon, de a Netbioboltot szerintem nagyon küldetéstudatos emberek csinálhatják.

De miért jó a speciálisan igényelt dolgokon túl, úgy általában mindenkinek bio-elvek szerint táplálkozni? Nos, mára szerintem ellenőrizhetetlenül bonyolulttá vált az élelmiszerelőállítás világa sajnos. A legjobb járható út a legtöbb szükségtelen dolog kizárására az étrendünkből az a bio út szerintem!

Ennek a boltnak van hírek-cikkek rovata még, amin belül kapunk egy csomó írást, hogy hogyan igazodjunk el jobban az egészség-világban, ami a táplálkozást illeti. De, nem csak az lehet bio, ami valamilyen élelmiszer… Ők is írják – sőt, árulják is ezeket a termékeket -, hogy a bio szemléletünket kiterjeszthetjük más háztartásbéli hozzávalókra is. A főzéshez pedig saját receptgyűjteményük van online.

Gluténmentes termékek | kínálat gluténérzékenyek számára | Netbiobolt – tehát azoknak, akik hozzám hasonlóan együtt élnek ezzel a speciális problémával, de minden más olyan csoport számára is, akik valamilyen reformutat keresnek a nyomasztóan túlmérgezett, hagyományos és egészségtelen hétköznapi lehetőségekhez képest.