Az egészséghez hozzátartozik a boldog család is

A női egészség egy nagyon fontos téma, amire szerintem túl kevés időt szentelünk. Én is, mikor iskolába jártam, persze tanultam pár dolgot arról, hogy milyen plusz nehézségekre kell odafigyelnie a lányoknak, az életben azonban sokszor azt tapasztaltam, hogy a férfiak kerülik ezeket a témákat. Pedig a betegség és a különböző negatív állapotok hozzátartoznak az élethez. Ha tényleg meg akarjuk ismerni a párunkat, akkor ezt is vállalnunk kell.

Az utóbbi héten azonban egy ennél sokkal kedvesebb témával foglalkoztam, ez pedig nem volt más, mint a szabadtéri családi fotózás. Tudtam, hogy a feleségem imádná, és úgy voltam vele, hogy meglepem egy ilyennel. Szoboszlai Kriszti oldala pedig lehetőséget adott arra, hogy kellő tájékoztatás és méltányos árak mellett el tudjuk ezt az egészet intézni.

Az oldalra belépve rögtön azt érezhetjük, hogy igen, itt tényleg profi módon fogják majd véghez vinni a szabadtéri családi fotózás nem éppen egyszerű műveletét. Rengeteg információ volt elérhető arról, hogy a fotós korábban milyen munkákat vállalt el. Az oldal maga is nagyon szépen volt kialakítva, úgyhogy nem számít, hogy melyik részén léptünk fel rá, szinte azonnal meg fogjuk találni a szabadtéri családi fotózás menüpontot.

Felvettem vele a kapcsolatot és szinte azonnal reagált a hívásra. Nagyon örültem ennek, rövid időn belül pedig időpontom is lett. A szabadtéri családi fotózás minden gond nélkül zajlott le és a gyerekek is nagyon élvezték.