A szépség az egészségből fakad!

Sosem rajongtam a szépségversenyekért, de aztán rájöttem, a szépség hajszolása lehet ugyan egészségkárosító is, ugyanakkor, ha pont az egészségességre törekedünk, a természetes szépség könnyebben elérhető. Ezt kéne megérteti másokkal, és változna a szemlélet.

Erre fókuszálva szerettem volna egy esszét írni az egyetemen, aztán valami teljesen másba futottam, amikor a “szépségverseny” szóra rákerestem! Hőszivattyú szépségverseny?? Ilyen is van… Megdöbbentem, de amikor a találatra kattintottam, rájöttem, a rifeng-hoszivattyu.hu-n az egyik legjobb hőszivattyú weboldalra és kereskedésre találtam, szóval nem meglepő, hogy ilyesmi is az eszükbe jutott.

A szépségversenyt a Facebookon indították, az egyik vásárlójuk ötlete alapján, de mire gondolok, amikor azt mondom, “legjobb hőszivattyú weboldal”? Arra, hogy ők nem csak eladnak, értékesítenek, de tanítanak is! Eredetileg nem terveztem a páromnak felvetni a hőszivattyú gondolatát, de annyi jót írnak (és nem csak marketing-szempontból, ajánlásképp, hanem szakszerűen és ismeretterjesztő-jelleggel), hogy rájöttem valamire. Ha megállapodunk egy helyen, ez egy olyan jó befektetés, amely környezettudatos, és költséghatékonyan megoldhatja a teljes téli időszakot, például fűtés-szempontból.

Árajánlatot bármikor kérhetünk tőlük, de hosszas és alapos leírásaik alapján magunk is szelektálhatunk, hogy mire van szükségük a kínálatukból. Ugyanakkor azt írják, ők a legpontosabb árajánlatot igyekeznek összeállítani, mert értik a módját, hogy az egyéni igényekhez igazodjanak. Ezáltal “leszállítsák” nekünk a tökéletes hőszivattyús rendszert. Ami bonyolult ugyan, de tartós, a jövőbe való befektetésként értékelhető megoldás.

Van bemutató termük is, és ezen az általam legjobb hőszivattyú weboldalnak nevezett site-on (rifeng-hoszivattyu.hu) időpontot is foglalhatunk hozzájuk. Olvassatok ti is náluk utána, mi is a hőszivattyú, és nekik akkora kínálatuk van, hogy a legtöbb típussal is megismerkedhettek!