A női egészségre és a cégalapításunkra egyaránt figyeljünk

A női egészség egy olyan dolog, amiről mi férfiak sokszor csak azt hisszük, hogy eleget tudunk. Az iskolában mindenki megtanulja az alapokat. Ez a biológia óráról szerzett tudásunk azonban annyira pontos, mint más iskolás tudásaink. Én is nagyon meglepődtem, mikor az első barátnőm mellett kellett megtanulnom rengeteg dolgot, amire korábban nem is gondoltam volna.

Az első ilyen például, hogy mennyire nevetséges, hogy olyan termékeket kell vásárolniuk, amikre feltétlenül szükségük lenne. Más országokban már egy csomó, női egészséggel kapcsolatos dolgot ingyen adnak, amit őszintén, teljes mértékben meg tudok érteni. Mindig, elgondolkozok azon, hogy mennyi mindenre kéne figyelnem, ha nem férfi lennék. Emiatt tisztelem is a nőket és elfogadom, ha a hónap bizonyos napjain nincsenek olyan jó hangulatban. Szerintem a felét se tudnám elviselni annak a fájdalomnak, amit ők átélnek ilyenkor.

Mindig úgy képzeltem el, hogy egy cégalapítás is hasonlóan sok szenvedéssel jár. Mindenki ezt egy óriási és rizikós dolognak állította be, a Top Cégalapítás azonban megmutatta nekem, hogy másként is fel lehet ezt az egészet fogni. A cégalapítás téma tehát nem volt egy olyan dolog, amiben különösebben tájékozott lettem volna. A Top Cégalapítás azonban utat tudott mutatni ebben az ingoványos, bonyolult folyamatban.

cégalapítás

Alig bírom máig elhinni, hogy erre az egészre az interneten találtam rá. Csupán annyit kellett beírnom, hogy cégalapítás és már az első helyen őket adta ki. Mikor felléptem az oldalra, a pozitív élmények folytatódtak. Névlegesen azzal, ahogy az oldal kinézett és ki volt alakítva. Sokszor van úgy, hogy egy oldal nagyon szép, de mégsem tudunk megtalálni rajta szinte semmit. A Top Cégalapításra ez azonban egyáltalán nem volt igaz, mivel a legfontosabb információkat már a kezdőlapról el tudjuk érni.

Kifejezetten tetszett, hogy csak lefelé kellett görgetnem ahhoz, hogy megtudjam a szolgáltatásuk részleteit. A cégalapítás továbbra sem volt egy egyszerű dolog, a tájékoztatók segítségével azonban egy sokkal pontosabb képet tudtunk alkotni arról, hogy mit kell megtennünk ahhoz, hogy ezt az egészet véghez tudjuk vinni. Ez talán a Top Cégalapításnak az egyik legnagyobb erőssége. Sikerül meggyőznie az embert arról, hogy ő is képes lehet a cégalapításra.

A tájékoztatók még arra is szolgálhatnak, hogy eldöntsük, melyik csomagot szeretnénk náluk választani. Mikor belépünk az oldalra, már akkor láthatunk egy egészen kecsegtető feliratot, ami a következő: ingyenes a cégalapítás, ha székhelyszolgáltatást is igényelnek mellé. Minden cégnek szüksége van egy székhelyre, úgyhogy én úgy voltam vele, hogy miért ne pont náluk igényelném ezt is. Így olcsóbb lesz az egész, még ha egy havidíjat is kell majd ezután fizetnem.

A cégalapítás utolsó akadálya már csak az volt, hogy miként fognak bánni velünk az ügyfélszolgálaton. Itt is a korábban megszokott minőséget hozták. Telefonon szinte bármikor el lehet érni őket, ráadásul nincs olyan, hogy fél órákat kéne várnunk arra, hogy felvegyék. Ha viszont más kommunikációs módot részesítünk előnyben, akkor lehetőségünk van arra is, hogy e-mailt írjunk. Szerintem ez az egyik legkényelmesebb módja a kapcsolat felvételének és örömmel mondhatom, hogy ebben is hasonlóan gyors a reakció idejük.

Összességében tehát nagyon elégedett voltam azzal a szolgáltatással, amit a Top Cégalapítás biztosított nekem. Azóta már több barátom kérdezte, hogy miként sikerült nekem ilyen gyorsan elintéznem az egészet és mindig belinkelem nekik a Top Cégalapítás oldalát.