A női egészség és a motorozás össze tud férni

Sokan mondják, hogy a motorozás nagyon veszélyes és nőként pedig még jobban kéne vigyáznom. Tény, hogy a motorral egyszerűbb elesni és nagy sérüléseket és baleseteket lehet szenvedni, mégis aki motorozik az tudja, hogy mennyire jó érzés. Számomra a szabadság érzetét adja, amikor motoron ülök. Ez pedig pótolhatatlan. Én legalábbis még nem találtam meg azt a tevékenységet, aminél ugyanezt éreztem volna. Ennél fogva addig maradok a motorozásnál, amíg lehet.

Emellett figyelek az egészségemre és arra, hogy minél kevesebb esély legyen a balesetre. Nem száguldozok az úton, és mindig elviszem szervizbe a motort. Az új alkatrészekről, ápolásról és olajról nem is beszélve.

Nemrég találtam egy nagyon megbízható oldalt, ahonnan a motorhoz be szoktam szerezni az olajat, szűrőt, motor ápoláshoz szükséges termékeket és hasonló szükséges dolgokat.

Ez az oldal nem más, mint az Olajwebshop. Rengeteg termék megtalálható az oldalukon, így mindenki bátran tud válogatni magának. A legtöbb termékből van autó, motor és teherautó változat is. Így, ha esetleg a motor mellett vagy helyett autód vagy esetleg teherautód van, akkor is hasznos lehet számodra a weboldaluk. Bár nekem csak a motorral van tapasztalatom: Motorkerékpár olajok – Olajok | Olajwebshop.hu – kenőanyag megbízható forrásból.

Motorkerékpár olajok - Olajok | Olajwebshop.hu - kenőanyag megbízható forrásból

Pontosan milyen termékkínálattal rendelkeznek?

Lehet kapni az oldalukon olajokat, váltóolajat, szűrőt, adalékot, ápoláshoz és karbantartáshoz szükséges termékeket: szivacsok, kefék, rongyok, tisztítókendő.

Ezen kívül kapható még fékfolyadék: DOT 3, DOT 4, DOT S.1, versenyfolyadék.

Kenőzsírok: univerzális, nyomásálló zsír, folyékony, hőálló, vízálló, élelmiszeripari kenőzsír.

Fagyálló hűtőfolyadék: G11, G12, G13.

Gyújtógyertyák, autó felszerelések: kötelező és biztonsági felszerelés, ablaktörlő lapátok, védőhuzat, takaró, személyi higiénia, jégápolás, jégháló, hólapát.

Karbantartáshoz és szervizeléséhez szükséges termékek: féktisztító, olajcsere kellékek, szerszámok, szerviz segédanyagok, ragasztók, tömítők, és ipari olajok is kaphatóak az oldalon.

Van pár dolog, ami miatt nekem nagyon megtetszett az Olajwebshop oldala amikor először jártam az oldalukon. A termékkínálatuk mint látható elég nagy és változatok termékeket tartalmaz, ami annak is köszönhető, hogy több, mint 60 márka bízza rájuk a termékeik értékesítését. Ez számomra azt mutatja, hogy megbízhatóak és a lehető legjobban végzik a munkájukat. Hiszen ha nem így lenne, akkor nem mernék a márka tulajdonosok rájuk bízni az értékesítést, nem érné meg nekik.

100% eredetiségi garanciát vállalnak, így valóban csak a legjobbat fogok kapni. Ha pedig mégsem lennél elégedett valami miatt a kapott termékkel, akkor 30 napon belül visszaküldheted mindenféle indok nélkül teljesen díjmentesen.

Ha inkább személyesen vennéd át a megrendelt termékeket, arra is van lehetőség. Budapesten 4 üzletben is megteheted. Amennyiben segítségre lenne szükséged, akkor telefonon bátran keresheted őket, nagyon szívesen segítenek. És nem kell attól tartanod, hogy a segítségadás közben egyik szakszó követi majd a másikat. Közérthetően magyaráznak el mindent pont azért, hogy mindenki megkapja azt a választ, amit meg is ért.

A közérthető fogalmazás az oldalukra is igaz. Főleg, hogy még blogot is vezetnek. A blog cikkeik is nagyon érdekesek, így mindenkinek csak ajánlani tudom, aki érdeklődik az autók vagy motorok iránt. Ha nem vagy jártas a témában az se zavarjon, hiszen ezeknek a cikkeknek köszönhetően még jártasságot is szerezhetsz ezeken a területeken.

Ha inkább videókat néznél, akkor a YouTube-n is megtalálhatóak. Oda is készítenek hasznos és érdekes videókat, úgyhogy ezen a platformon is követhetőek.

Vásárlás előtt az oldalon érdemes mindenről részletesen tájékozódni. Én például mindig meg szoktam nézni a szállítási és fizetési feltételeket. Ez az Olajwebshopnál sem volt másként. Szerencsére sok lehetőséget kínálnak szállítás terén, így lehet választani, hogy Pick Pack pont, Sprinter, MPL vagy Posta Pontra kérem a csomagomat vagy melyik futárszolgálat hozza nekem házhoz. A fizetési lehetőségek is kedvezőek, hiszen lehet választani az előre utalást, utánvétes fizetést a futárnál és az üzletben való fizetést, ami lehet készpénz vagy bankkártya.

Ha te sem találta még meg a tökéletes webshopot, akkor: Motorkerékpár olajok – Olajok | Olajwebshop.hu – kenőanyag megbízható forrásból. Mindenképp érdemes szétnézni az oldalukon és meggyőződni arról, hogy valóban a legjobb minőséget nyújtják minden vásárlójuk számára.