A legjobb telefonszervizre én már rábukkantam

Legyél nő vagy férfi: te mennyire foglalkozol komolyan a nők egészségével?

Persze férfiként könnyű azt mondani, hogy ez nem egy különösebben érdekes téma és sajnos a nők közül is túl sokan hanyagolják el magukat, de higgyétek el, ez jóval nagyobb problémákat szülhet a későbbiekben, mint gondolnád! Elképesztően sok rendellenesség érintheti a nőket a hagyományosan ismert és sajnos egyre gyakoribb daganatoktól, rákos megbetegedésektől kezdve egészen az endometriózisig vagy a PCOS mozaiknevű betegségig. Ezek hihetetlen mértékben képesek megkeseríteni a mindennapokat is, viszont szép is lenne, ha csupán a kellemetlenségek volnának a problémák, merthogy természetesen nem csupán ennyiről van itt szó. Ezek akár életveszélyes állapotokat is tudnak okozni, növelik az esélyt a daganatokra, elhízásokat, arról meg már nem is beszélek, hogy mennyire gátolni tudja mondjuk a teherbeesést, ami viszont nagyon sokaknak az egyik célja az életben és nyilván egy elég fontos szerepet töltene be az ember életében – így hát ezt nem szabad elhanyagolni.

Az életemben viszont más apróbb dologra is igyekszem ügyelni, hogy minden flottul menjen – ez arra is vonatkozik, hogy megválogatom, hova viszem például a telefonomat szervizeltetni. Mivel szeretem, ha minden stabil és biztosan jó minőségű munkát kapok a pénzemért, nem tágítok a hosszas kutatás után megtalált alle telefonszerviz gondolatától, hogyha éppen ilyen szolgáltatásra van szükségem. Az LCD FIX az alle telefonszervize, mármint ott tudod megtalálni őket a honlapukon is feltüntetett helyen, lehetetlen eltéveszteni. És nem is szabad, hogyha éppen telefonos képernyőjét szeretnéd megjavíttatni, merthogy ennél jobb helyet erre a feladatra szinte biztos, hogy nem tudsz találni!

Számomra hatalmas segítséget jelentettek már több alkalommal is – hát igen, sajnos a telefonom rendszeresen kerül közeli kapcsolatba a padlóval vagy más, a képernyőre nem túl hasznos hatással lévő tárgyakkal, rendszerint elég kellemetlen magasságból. Eddig szerencsére az LCD FIX mindig, minden esetben sikeresen megoldotta az akadályokat, olyan alkalmakkor is, amikor én már leginkább letettem volna arról, hogy a gond még helyrehozható.

Mindezt ráadásul olyan szolgáltatási keretek között teszik, amely szerintem szinte bárki legmagasabb igényeit is ki tudná elégíteni, merthogy a munkájuk nem csupán gyönyörű, pontos, tartós és megbízható, hanem hihetetlenül gyors is. Ezalatt nem azt értem, hogy nem öt, hanem három nap alatt készül el, mint más helyeken, hanem még akkor, ott, helyben, rendszerint elég annyi idő is, hogy kicsit jobban körülnézz a plázában a különböző üzletekben. Őszintén szólva én is ajánlás útján jutottam el hozzájuk és eleinte elég lehetetlennek tűnt az, hogy minden ígéretüket betartsák, amelyet a honlapon feltüntettek, viszont azt kell mondjam, hogy az egész egy nagy, pozitív csalódássá vált! Legnagyobb szerencsémre nem csupán ezekkel keresik és növelik a vevők elégedettségét, hanem azzal is, hogy számos különböző alapanyag-típussal is dolgoznak, hiszen nem kizárólag a vadonatúj darabok elérhetőek náluk, ezzel is csökkentve a vevői költségeket, ráadásul például a bontott kivitelek környezetkímélő megoldásnak is tekinthetők. Ezzel a lehetőséggel én például rendszeresen élek, illetve az ismerőseimet is rendszeresen biztatom arra, hogy hogyha ilyen jellegű gondjuk akad mobilukkal, akkor ne is keressenek hosszasan, csak nyitva tartási időben látogassanak el az LCD FIX üzletében, ahol fixen orvosolni tudják majd a kérdést, bármilyen, akár lehetetlennek is tűnő gondról is legyen szó!