Itt minden kapható, mellyel megtámogathatjuk női egészségünket

Édesanyám mondta mindig, hogy a lányoknak különösképpen vigyáznia kell magukra és egészségükre. Figyelni kell, hogy rendesen étkezzünk, mozogjunk, sok folyadékot igyunk és eleget aludjunk, rendesen ápoljuk a bőrünket és szedjük a vitaminokat is. Végül, de nem utolsó sorban nagyon figyeljünk az intim tájékok egészségére. Egy-egy ilyen nőgyógyászati probléma, hólyaghurut vagy felfázás nemcsak rendkívül fájdalmas és kellemetlen tud lenni, de termékenységünket is befolyásolhatja.

De ha már elért a baj, a Prevenció Patika termékei között biztosan meg fogjuk találni rá a megoldást. Ez a kedvenc webpatikám, ahol nem csak vásárolni lehet, hanem tanácsot is kérni orvosoktól, gyógyszerészektől, egészségügyi szakemberektől.

A webáruházat a www.prevenciopatika.hu oldalon lehet megtalálni. Széles termékkörrel, szuper árakkal várnak. Az általuk forgalmazott árucikkek kategóriákba vannak csoportosítva, hogy ezzel is segítsék köztük az eligazodást. A kategóriák menüpontot a főoldalon találjuk meg.

Az első pont a termékek között a mesébe illő ajánlatok, ahol a havi akciókat, lejárat közeli árucikkeket találjuk meg, illetve azokat a készítményeket, melyekhez nagyobb mennyiség vásárlása esetén olcsóbban juthatunk hozzá.

A gyógyászat kategóriában találhatók mindazon termékek, melyek alkalmazásával egészségügyi panaszainkra találhatunk megoldást. Van itt allergia, állatgyógyászat, fájdalomcsillapítás, de még sok egyéb más termékkör is.  Láz, megfázás alkategória is található a menüben, de homeopátiás készítmények és gyógyászati segédeszközök is.

De nem csak gyógyszerek és orvosságok, hanem étrendkiegészítők, vitaminok és egyéb készítmények is szerepelnek a kínálatban. Ha valaki éppen fogyókúrába kezdett, vagy a dohányzásról szeretne leszokni, itt megtalálhatja a megfelelő termékeket ahhoz, hogy használatukkal megtámogathassa céljait, életmódját.

Hölgyek számára pedig az intim területek egészségét megtámogató készítményeket, de dermokozmetikai termékeket is felsorakoztat a kínálat. A dermokozmetikai termékek ugyan nem minősülnek gyógyszernek, mégis, pozitív hatásaik klinikai vizsgálatokkal igazolhatók. Hatékonyságuk abban mutatkozik meg, hogy képesek korrigálni egyes bőrön mutatkozó eltéréseket, irritációt, kiszáradást. Sok ilyen terméket kizárólagosan csak gyógyszertárakban lehet beszerezni.

Mindenféle termék, mindenféle panaszra

A Prevenció Patika menüjében is látszik, hogy milyen sokrétű a kínálat, tényleg túlzás nélkül állítható, hogy bármilyen egészségügyi panaszra kínálnak termékeket. De nekik nemcsak az a fontos, hogy minél több vásárlójuk legyen, hanem az is hogy az itt árusított termékekkel, gyógyszerekkel segítsenek megoldani a vevők egészségügyi panaszait vagy egészséggel kapcsolatos törekvéseit. Például ez egészséges életmód megtámogatását, az immunrendszer erősítését, vagy a vírusok elleni védelmet.

Az árak alacsonyak és mindig vannak akciók is. Most például hírlevél feliratkozásért ajándék kupon jár, amit az első vásárlás alkalmával be is lehet váltani. De ez nemcsak a kupon miatt éri meg, hiszen ha feliratkozunk a hírlevélre, akkor az elsők között értesülhetünk az új termékekről, vagy további árengedményekről is.

A weboldal felülete szép és áttekinthető, éppen versenyben vannak az év honlapja 2022 közönségdíjáért. A webáruház könnyen és gördülékenyen használható, a kiválasztott termék megrendelése pár kattintással véglegesíthető.

Érdemes egyszerre több árucikket vásárolni, mert akkor a szállítási díjon is spórolhatunk. Ugyanis, 6.999.- Ft kosárértékig 1.390.-, 13.999.- Ft-ig 690.- Ft a szállítás költsége. Viszont 14.000.- Ft végösszegű megrendelés felett a szállítás ingyenes. Egyébként a csomagot a GLS futárai kézbesítik megadott címre, vagy kiválasztott GLS csomagpontra. De személyes csomagátvétel is lehetséges, ha kényelmes felkeresnünk a patikát szegedi címén.

Én már régen visszatérő vásárlójuk vagyok. Általában láz és fájdalomcsillapítókat és étrendkiegészítőket szoktam itt vásárolni. Gyakori látogatója vagyok a Láz, megfázás alkategória aloldalnak, de az arcápoláshoz szükséges termékeket is innen szerzem be.