A női egészség része a lelki egészség is

Nem gondoltam volna, hogy kamaszkorunk után (jóval) visszatérő téma lesz ismét a legjobb barátnőmmel a női egészség. Ők a közelgő esküvőjük után szeretnének ráállni a baba-projektre a szerelmével, és pont a legutolsó találkozónkon szinte végig erről beszéltünk. Mármint arról, hogy mennyi mindenre kell figyelni, ha a lehető legegészségesebben szeretnénk belevágni ebbe a dologba. Nálam ez csak pár év múlva lesz aktuális, de akkor is nagyon fontos témának tartom – főként amiatt, mert manapság nagyon kevés olyan barátnőm, ismerősöm van, akinek ne lenne valami hormonális problémája például… A felgyorsult életmódunk, a túl sok stressz is biztosan rátesz, de nem lehet vitatni, hogy a nem megfelelő, kellően kiegyensúlyozott étrend és az esetleges mozgásszegény mindennapok is. Persze a saját egészségünk ne csak a családtervezéskor legyen fontos: az, hogy hogyan érezzük magunkat a bőrünkben, alapvetően meghatározza a jóllétünket, és persze ki ne szeretne a lehető legkevesebb betegséggel, testi-lelki panasszal élni? Ha csak arra gondolok, hogy mennyi testi tünetet okozhatnak a különböző lelki problémák is… Komplex módon kell látni és kezelni a szervezetünket. Persze nagyon jó, hogy a különböző szakorvosok egy-egy szervre és területre specializálódnak, de szerintem ugyanolyan fontos az, hogy egységként is lássanak minket, és mi is így tekintsünk magukra. Tehát tudatosságot is igényel ez az egész.

A lelki töltődés sem kevésbé fontos számomra: például a fényképek nagyon pozitív érzésekkel töltenek el. Ezért is gondoltam, hogy most a figyelmetekbe ajánlok egy weboldalt, hátha még nem ismeritek: a Sootersnél rekord gyorsan és kényelmesen tudjuk megrendelni a nyomtatni kívánt fotókat több formában is: akár egyesével, de albumba rendezve, poszterként vagy vászonkép formájában is. A fotó kidolgozás minden esetben hamar elkészül, és akár különböző ajándéktárgyakat is rendelhetünk. A fotóval ellátott párna és bögre mellett kicsit különlegesebb, kevésbé gyakori ajándékokkal is találkozhatunk (bár ez a kettő is jó választás): kérhetjük a kiválasztott képet vagy képeket sapkára vagy akár vászontáskára, puzzle-re is.

A fotó kidolgozás minősége szó szerint is garantált: a Sooters több évtizedes szakmai rutinja, valamint a termékeikre vállalt garancia egyaránt azt jelenti, hogy nem kell aggódnunk a rendelésünk miatt. Ráadásul ügyelnek arra, hogy a környezetet is óvják: a fotó kidolgozás immáron 90%-kal környezetbarátabb feltételek között történik! A prémium minőségű fotópapír nem fakul, évek múltával is tartja formáját és minőségét, ezért biztosak lehetünk abban, hogy a kiválasztott képek hosszú évtizedeken át elkísérnek, mint valódi emlékőrzők. Ajándékba már adtam több, fotókkal ellátott tárgyat is, és bár nekem ugyan nincs, de látom őket használatban – sem a kép nem fakult ki az évek során, sem magának a bögrének és a táskának nem látom semmiféle amortizálódását.

Sokak számára lehet nagyon praktikus az, hogy akár a telefonról, tabletről, PC-ről vagy a különböző social media oldalakról, vagy a felhőből fel lehet tölteni képeket az oldalra. Innen már csak rajtunk múlik, mely lehetőségekkel élünk és hogyan állítjuk össze a megrendelni kívánt csomagunkat. Ha már ezen túl vagyunk, meg is vagyunk a “nehezével”: innentől már csak várni kell a futárt a rendelésünkkel. Persze érdemes jól megfontolni, melyik kiszállítási módot választjuk: a budapestiek számára egy személyes átvételi pont, országszerte pedig több ügyfélpont és GLS csomagpont áll ehhez rendelkezésre, de választható a saját címre történő kiszállítás is. Ha szeretnénk valami különlegessel meglepni magunkat vagy a családot, akkor biztosan nem lőhetünk mellé a Sootersnél egy fotónyomtatással, de akár minden falunkat díszítheti Sooters poszter, vászonkép, vagy akár egy falinaptár is, amelyet a legkedvesebb fotóinkból állítottunk össze.

fotó kidolgozás

Én tényleg csak jókat tudok az oldalról elmondani, szerintem nagyon egyszerű a használata, nem kell sokáig bíbelődni a feltöltéssel, és ajánlom, hogy bátran próbálkozzatok a különféle ajándéktárgyakkal is. Akár lánybúcsúra, szülinapra is nagyszerű ajándékokat lehet összehozni, de a nagyszülőket is bármikor meg lehet lepni néhány fotóval. Bízom benne, hogy felkelti a figyelmeteket ez a lehetőség, az én hétköznapjaimba nagyon sok örömet hoznak ezek a fotók, amik körbevesznek az otthonomban. Ha időm engedi, biztos összeállítok majd egy albumot a kolléganőmnek, aki hamarosan nyugdíjba megy. Már mutattam is a munkahelyen a lányoknak az oldalt, és együtt ötleteltünk, milyen képeket kéne kiválogatni – biztos vagyok benne, hogy örülni fog neki! Ezért is szeretem a Sooterst: segít örömet szerezni magadnak és másoknak is. Megbízhatóság és szakértelem – ennél nem is kell több…